Vitsen med att anlita inredare av kontor Stockholm

För den som ansvarar för ett kontor i Stockholm så kan det vara stor idé att ta hjälp av en inredare. Ett bra första intryck kan avgöra om ni får nya kunder.

Att ha känsla för inredning är inte alla förunnat. Okej, det finns naturligtvis de som inte bryr sig det minsta om inredning. Bara det är rent och praktiskt så funkar det, tänker man kanske. Fast även dessa personer skulle alldeles säkert välja ett snyggt och trevligt hem eller kontor om de fick möjlighet att göra det.

Vad gäller kontor så är det förresten inte alltid bara de som arbetar där som man bör tänka på. Ifall man använder kontoret för att ta emot kunder så är det absolut önskvärt att det ser representativt ut. Kundens första intryck av kontoret kan mycket väl vara avgörande för dennes inledande uppfattning om företaget.

Inredaren ger förslag

Om du äger eller ansvarar för ett kontor i Stockholm så är det därför ett tips att anlita en inredare i Stockholm. Denne kommer att komma till ert kontor för att bilda sig en uppfattning om förutsättningarna. Då kan ni också diskutera vilka önskemål och förväntningar du har, och naturligtvis vilken budget som finns.

Inredaren kommer sedan att återkomma med en planering för vad som kan göras, och en offert för detta. Sen är det upp till dig om du vill satsa på ett mer estetiskt tilltalande kontor. Innan du beslutar dig – be gärna någon annan som inte varit i era lokaler tidigare att komma och berätta om dennes första intryck av hur det ser ut nu.

20 Oct 2022