Värdera bostad med mäklare på Hisingen

Funderingar på försäljning bör alltid börja med en värdering. Så får du enklast lite koll på läget. Enklast anlitar du en bra och kunnig mäklare på Hisingen.

Allt har sin tid och det gäller förstås även bostaden. En dag står du där med en bostad som inte längre känns rätt. Den är för stor eller för liten eller ligger på fel plats i förhållande till arbete eller fritidsintressen. Då är det dags att ta en allvarlig funderare på vad du egentligen vill.

Allt passar inte alla och så kommer det alltid att vara. Din perfekta lilla stuga med skogen bakom är en mardröm för någon annan. En lägenhet i ett stort och glatt område är någons dröm medan andra finner den otänkbar. Men det finns alltid fler än en som vill köpa just ditt hem.

Mäklare är yrkespersoner

Vill du värdera bostad på Hisingen? Vänd dig då inte till någon som aldrig varit på platsen. Prata med en mäklare som arbetat med bostäder i just ditt område i åratal och vet vad hen talar om. Först då kan du ens börja tänka på en rimlig värdering som senare visar sig stämma med verkligheten.

Det finns mycket att göra för den som planerar sin bostadsförsäljning väl. Att hemmet är fräscht och välstädat inför fotografering och visningar är självklart. Har man gott om tid på sig skadar det aldrig att se över målning och fixa småreparationer. Lån och besiktning i ordning ger din mäklare ett bra underlag för värderingen.

25 Jan 2023