Trött på att se gammal ut?

Åldrandet är orättvist sett till hur några inte alls ser några egentliga spår av det. Detta ställt mot att andra redan vid 40-50-års ålder kan se hur rynkor börjar invadera pannan, hur ögonen börjar hänga samt att hårfästet (för män) börjar dra sig bakåt. En person som är 40 år kan alltså uppfattas som en 60-åring - detta medan en 60-åring i sin tur kan uppfattas som en 40-åring. 

Vår genetik är den stora domaren i detta, men även andra faktorer påverkar. Vad vi äter, hur mycket alkohol vi dricker, om vi röker och så vidare är samtliga detaljer som sliter på kroppen och huden och som påskyndar åldrandet. Det bästa rådet vi kan ge är alltså att sköta om sin kropp, träna, äta sunt och lägga cigaretter och snus på hyllan. 

Fördelar med botox i Stockholm

Men, de som redan drabbats då, hur ska man agera om man redan har alla dessa rynkor i ansiktet? Det bästa är faktiskt att vända sig till skönhetsindustrin och väl där välja e specifik metod i form av botox. 

Botox har många fördelar om man jämför med mer traditionella metoder och behandlingar som sker i syfte att släta ut huden och minimera rynkor. Om man jämför botox med ett klassisk ansiktslyft så kan vi direkt peka dessa punkter som talande i sammanhanget: 

  • Ingen narkos. Du blir inte sövd vid en behandling med botox. Besöker du en klinik i Stockholm så kan du gå hem redan efter någon timme.
  • Ingen sjukskrivning. Ett ingrepp med botox ger ingen sjukskrivning. Du kan gå direkt till jobbet efter avslutad behandling. Låt vara att det behandlade området kan ömma lite samt att små blånader efter nålsticken kan synas.
  • God effekt: Injicerar du botox i pannan så kommer effekten av detta att vara i drygt ett år och den kommer att synas inom någon dag.
  • Naturligt resultat. Botox har en klar fördel i att det inte ger det där plastiga, konstgjorda utseendet hos de som behandlats. Något som många eftersöker då man skäms över att ta professionell hjälp för att se yngre ut.

Botox är ett preparat som upptäcktes lite av slumpens skördar. Till en början så använde man nämligen medlet för att motverka spasmer i ögonen hos patienter. Men, då man även upptäckte att dessa patienter fick slätare hud i området kring ögonen så var alltså steget till skönhetsindustrin väldigt kort. Injicerar du botox på en klinik i Stockholm så gör preparatet att musklerna under huden slappnar av och att detta leder till total avslappning även för huden ovanpå; den blir i sin tur slät och rynkorna försvinner som ett led i detta. 

Vi skulle verkligen rekommendera botox till dig som vill bromsa ditt åldrande och se lite yngre ut - på ett naturligt sätt. Läs mer om skönhetsbehandlingar på www.botoxstockholm.biz.

30 Dec 2017