Trapphuset första intrycket i en fastighet

Så här kan en trappstädning i Stockholm se ut

Alla som någon gång har gått in en fastighet som har smutsiga trappor, väggar eller trappledningar tycker att det ger ett sjaskigt intryck. Medan en väl städad trappa och trapphus ger ett gott intryck. Ofta brukar det spilla över på dem som bor där. Tycker man att trapphuset är städat och rent och fint, brukar gästerna som kommer och hälsar på få ett gott intryck av hela fastigheten och besöket där. Så är man mån om vilket intryck som man ger till sina gäster bör man se till så att trapphuset håller en hög standard. Även om trapphuset skulle vara slitet, ger det ändå ett gott intryck om trapphuset och trapporna är väl städade.

Hitta en städfirma som städar

Vill man ha en städad trappa och trapphus, bör man välja en bra städfirma som kommer och städar den regelbundet. Minst en gång i veckan bör städfirman komma och städa både entrén och trappan. Ett trapphus som städas regelbundet håller en högre standard. Ett städat trapphus håller längre än ett som är smutsigt, så är man mån om att hela fastigheten ska hålla en hög standard, bör man städa hela trapphuset ofta. Det är ju oftast många som använder trappan och drar in både det ena och det andra i trapphuset. Särskilt under årets höst- vinter- och vårsäsonger, kommer det in mycket väta, lera och grus in i trappan. Får man tag i rätt städfirma så bör de hålla trappan och trapphuset rent och fint.

Googla "trappstädning Stockholm"

Om man inte har någon kännedom om någon städfirma som städar trapphus, kan man googla "trappstädning Stockholm" för att få exempel på några städfirmor som erbjuder denna typ av tjänst. Det är bästa sättet att komma i kontakt med någon städfirma. Alla städfirmor tar sig inte an en trappstädning. Det är nämligen lite mer bökigt och mer tidskrävande, och kanske inte alla gånger så rolig städning, men som måste göras. Det är många steg (oftast) i en trappa att städa och se till att de är rena, något som inte alla städfirmor är villiga att ta på sig att göra. Därför bör man se till att få tag i den städfirma som är villig att städa trappan. Det bästa sättet att städa en trappa är att använda sig av en golvmopp och ett bra rengöringsmedel. Man bör sedan moppa varje trappsteg skilt. Samtidigt är det bäst att även hålla väggar och trappledningar rena. Här kan man läsa mer om trappstädning i Stockholm: stockholmtrappstädning.se.

1 Oct 2019