Trädfällning med hjälp av experter i Stockholm

När man ska utföra trädfällning i Stockholm är det bra att anlita expertishjälp. Då riskerar man inte andras egendom utan det tas ner säkert och ordentligt.

Att ta bort träd från tomten kan vara vanskligt, det visste Göran. Grannens garage kunde definitivt stå i farozonen om något skulle gå snett. Egentligen var det inget problem för Göran att ta ner träd själv. Det hade han gjort många gånger både hemma och vid sommarstugan ute i Stockholms skärgård.

Däremot var det första gången ett träd stod så nära något som riskerade att råka illa ut om det skulle gå snett. Göran hade sett grannen använda sig av några experter när de tog ner sina träd, det hade verkat smidigt och bra. Dessutom hade de tagit med sig alla grenar och stockar när de var färdiga med jobbet.

Trädfällning med arboristhjälp

Det var helt klart värt att slippa göra det jobbet, kände han. En runda på golfbanan lockade mer än att plocka kvistar och grenar. Göran bestämde sig för att kontakta en arborist i Stockholm för att få jobbet fixat och klart. En trädexpert skulle dessutom ha en egen försäkring om något skulle gå snett när de skulle fälla den enorma cypressen.

Göran mindes när han planterade cypressen. Det var ett sött litet dekorationsträd i julgruppen från idrottsklubben när han var tränare för grabbens lag. Liten och söt skulle han inte kalla cypressen idag, men nu var det dags att ta bort den innan den orsakade någon större skada.

13 May 2023