Tapetsera och måla om med hjälp av en målare i Stockholm

Att tapetsera och måla om hemma tar ofta mycket längre tid än man tror. Anlita Stockholms bästa målare och få projektet klart inom beräknad tid istället.

En målare går knappast runt och sjunger på sången ”Jag ska måla hela världen lilla mamma” hela dagarna. Snarare har de tröttnat på den sången redan från dag ett när de valde sitt yrke. Att vara målare kan ibland vara som en konstform när det är finmåleri som är på gång.

Även mönsterpassning på en del tapeter spelar stor roll och kräver koncentration hos målare. Ska man måla om eller tapetsera om hemma är det alltid bra att anlita en målerifirma. De gör ett grundligt arbete så att jobbet består i många år framöver vid ett normalt slitage.

Hållbart arbete av målare

Det många missar när de ska göra saker själva är ofta grundarbetet. Att göra grundarbetet innebär att man börja med att spalta tapeten och se så väggen under är hyfsat slät. Är den inte det behöver man sätta upp en renoveringstapet först. Sedan är det dags att spackla igen hål och andra ställen som inte är släta. Därefter ska spacklet slipas ner innan det blir slätt igen.

Detta grundarbete har en tendens att dra ut på tiden när man gör det själv. Hela projektet går inte på en vecka som man tänkt utan kanske en månad eller två. Då är det en ren tidsvinst att anlita en målerifirma där man bestämmer tid för när det hela ska vara klart.

3 May 2023