Takläggare med bred kunskap i Göteborg

När du anlitar en takläggare i Göteborg så vill du få någon som har grunderna inom takläggning, men som även kan anpassa taket efter platsens förhållanden.

Gunnel hade äntligen genomfört sitt drömprojekt, ett fritidshus nära havet i Göteborg. Det hade tagit många år av sparande och planering, för hon ville ha ett hus som passade för henne. Samtidigt hade plånboken sina begränsningar.

Huset stod färdigt precis innan sommaren och det blev verkligen en drömsommar. För att passa till området hade hon valt ett hus med liggande träfasad och plåttak. Det var ett tak som hennes takläggare hade tipsat om, eftersom det skulle hålla länge och hade en förhållandevis låg prislapp. Takläggaren hade varit mycket proffsig och duktig och Gunnel var mer än nöjd med arbetet.

Skicklig och erfaren takläggare

När höststormarna drog igång så fick Gunnel en chock. Plåten på ena sidan taket hamnade precis i vindens riktning och stod och slog så hårt och högt att hon trodde att taket skulle flyga av. När hon försökte få tag i takläggaren så visade det sig att han hade hunnit gå i pension under sommaren. Istället fick hon tag i erfarna takläggare i Göteborg som kunde se över takläggningen.

Efter en snabb titt fick hon beskedet att det var en enkel sak att ordna. Tydligen var det inget fel på taket och takläggningen var gediget gjord enligt konstens alla regler. Det var endast några korrigeringar som behövde göras på grund av vindens kraft i området.

26 Jul 2023