Snickare i Stockholm gör det möjligt

En snickare i Stockholm är rätt man att vända sig till om man behöver bygga om eller bygga ut. De är yrkesmän inom trä och kan ta sig an flera olika projekt.

Abbe och familjen hade länge haft en dröm om att bygga ut sitt hus. Just nu bodde de i ett hus med tre rum och var fyra personer. Det fungerade för stunden, men snart ville alla ha sin egen plats. Abbes tanke hade länge varit att faktiskt bygga ut huset. Han hade marken och möjligheten fanns. Att sälja huset och köpa ett nytt var det sista han ville göra.

Abbe tog kontakt med en snickare och frågade om offert och vad som behövde göras. Snickaren tipsade honom om att söka byggnadstillstånd i god tid, då det kunde vara lång handläggningstid. För övrigt såg inte snickaren något problem. En utbyggnad av huset, efter de förutsättningarna som Abbe sa, skulle vara helt möjligt att göra.

Från start till mål med snickare

Abbe var väldigt nöjd med samtalet han hade med snickaren och bestämde sig även för att anlita företaget. De kom ut till hans hem i Stockholm och förberedde inför bygget. De skulle sköta allting från start till mål.

Eftersom Abbe och familjen ägde bostaden själv, så kunde de även ha rätt till rotavdrag. Detta avdrag kan vara upp till 50 000 kronor. Det är ett avdrag som Skatteverket betalar ut. Det görs direkt på fakturan, så det är alltså inga pengar de behövde ligga ute med själva.

Hitta rätt snickare på https://www.stockholmsnickare.nu/.

5 Jul 2023