Skydda ditt hem och reglera rumsvärmen med markiser

Markiser är inte bara ett sätt att skydda dina fönster från solens strålar och reglera rumsvärmen, utan också ett sätt att förbättra ditt hem utseende. Saknar du insynsskydd eller lider av bländning från solljus som påverkar din inomhusmiljö eller dina krukväxter, är markiser lösningen. Här är allt du behöver veta om markiser och hur du kan använda dem för att förbättra ditt hem.

Skydda dina fönster och reglera rumsvärmen med markiser

Svenskarna kan få problem med solen även om vi bor på nordliga breddgrader. Solen är dessutom olämplig för våra krukväxter och kan orsaka bländning och textilslitage. Men markiser kan lösa dessa problem samtidigt som de minskar insynen i ditt hem.

Markiser i mindre traditionell design och utförande

Markiser behöver inte bara användas vid butiksfönster eller vid fönstren på privata fastigheter. Det finns många andra sätt att använda markiser på. Om du till exempel har en uteplats eller altan kan du montera en terrassmarkis eller pergola- eller takmarkis, vilket gör att du slipper bära in och ut icke regntåliga textilier och möbler. Du kan också öka flexibiliteten och bekvämligheten och använda uteplatsen oftare. För att minska insynen ytterligare kan du komplettera med en sidomarkis. En annan typ av markis är screenmarkis, som monteras parallellt med fasaden och ger obehindrad utsikt samtidigt som den ger värmeskydd och insynsskydd.

En helleverantör för ett enhetligt uttryck

När du ska välja markiser behöver du fundera lite innan du gör ditt val. Det är viktigt att välja markiser som passar din husfasad och som du kommer att trivas med i många år framöver. Rätt monterade markiser ger ditt hem ett nytt och mer attraktivt utseende och skyddar mot värme. Välj kvalitet med eftertanke och bli nöjd under lång tid!

Mer information om markiser på: markisersödertälje.se

24 Apr 2023