Sälja på Kungsholmen? Då får din mäklare ett lätt jobb!

Att som mäklare skriva säljannons för en bostad på Kungsholmen är ett angenämt jobb. Det finns så mycket att skryta med. Att locka köpare blir så enkelt då.

Kungsholmen är nog inte den allra mest kända stadsdelen i Stockholm. Konstigt nog, för den har mycket att skryta med. Man skulle kunna säga att den är ödmjukt blygsam. Men blygsam behöver ju denna ö verkligen inte vara. Kungsholmen har så mycket att stoltsera med. Bara det att det är en ö. Alltså, att bo på en ö mitt inne i stan – wow!

Vill man få en nypa frisk luft på Kungsholmen kan man med fördel promenera längs med Kungsholms strand, gå förbi stadshuset och sedan vidare på Norr mälarstrand. Ta en paus i Rålambshovsparken. Känner man sig pigg kanske man även tar vägen över Fredhälls klippor.

Saker för en mäklare att namedroppa

Vill man njuta av ännu mer grönska kan Kronobergsparken vara ett bra alternativ. Blir man kaffe- och shoppingsugen är det sedan bara att smita in i Västermalmsgallerian vid Fridhemsplan. Vill du spana på ön från en annan vy är det bara att hyra en kajak vid något av alla kanotstall.

Alla dessa saker är mycket tacksamma för en mäklare att namedroppa i en säljannons. Men det finns även så mycket mer än detta att skriva om Kungsholmen. Ska du sälja din bostad på den kungliga holmen? Ja, då kommer din mäklare sannerligen att få ett angenämt säljuppdrag. Att förmedla alla dessa trevligheter för intresserade är en fröjd! Hör av dig smidigt till en mäklare på via denna hemsida: www.mäklare-kungsholmen.se

16 Oct 2022