Rusta och matcha ger dig fler möjligheter

Vill du få fler möjligheter i livet? Ta dig ur den onda cirkeln som arbetslös? På Rusta och matcha kan du få helt rätt hjälp för att lyckas få ett jobb.

Alltför många går hemma arbetslösa ofrivilligt. Trots att de söker jobb, så får de inget jobb. Det blir lätt en ond cirkel där man tappar självförtroendet och tvivlar allt mer på sig själv. Utöver det kan man inte heller göra saker som andra gör, för pengarna fattas. Att vara arbetslös är inte enkelt för någon.

Här i Sverige har vi möjlighet till att få bra hjälp. Vi har Arbetsförmedlingen där man kan få hjälp med jobbsökande, men även ekonomiskt. Det finns även program, som Rusta och matcha, där man får rätt möjligheter för att lyckas få ett jobb. En personlig coach som följer med en hela vägen.

Vad gör Rusta och matcha?

Rusta och matcha är ett program för den som är arbetslös där man får en coach som hjälper en i jobbsökandet. Man kan gå genom hur CV:t ser ut och vad som kan förbättras på det. Man kan även träna på hur en intervju går till. De hjälper till att förbereda en inför en arbetsintervju.

Utöver detta håller de även koll på arbetsmarknaden och hittar de något jobb som passar, så tipsar de om det. För den som är arbetslös, så är det helt rätt val att gå med i Rusta och matcha. Det kan bli förändringen som behövs i ens liv.

Ta reda på mer information kring Rusta och matcha, gå till denna sida: https://www.rustaochmatcha.biz/ 

16 Mar 2023