Prisvärd flyttstädning i Stockholm

En flyttstädning tar många timmar och det lönar sig verkligen att ta hjälp av en professionell städfirma. Men hur mycket kostar en flyttstädning i Stockholm?

En flyttstädning är tidskrävande och tar många timmar att utföra. Är det en väldigt stor bostad eller villa kan den till och med ta flera dagar om man är ovan. Därför lönar det sig ofta att ta hjälp av en professionell städfirma. Då slipper man oroa sig för att få underkänt på städningen och för att behöva städa om.

När man överlåter flyttstädningen till ett professionellt städföretag får man i stället tid att packa upp och komma till rätta i den nya bostaden. Fast framförallt slipper man ganska mycket stress. Men för att det ska bli bra ska man välja en städfirma som följer Mäklarsamfundets riktlinjer och flyttstädar efter ett särskilt arbetsschema.

Rutavdraget gäller på flyttstädning

Hur mycket det kostar att anlita en städfirma beror på hur stor bostaden är. Också om det är två- eller treglasfönster påverkar priset, och om det finns balkong och förråd som också ska städas. Men pris på flyttstädning i Stockholm kan också variera mellan olika städföretag och det lönar sig ofta att jämföra priser.

När man anlitar en städfirma för flyttstädning kan man använda sig av rutavdraget. Det gör att det blir väldigt prisvärt. Men man ska ändå jämföra priser mellan olika städfirmor genom att ta in offerter. Viktigt är också att titta på vilka villkor som gäller och om städföretaget lämnar garanti på sin städning.

21 Jun 2022