Parkering Arlanda - lös den logistiska knuten

Kommer man från en annan stad än Stockholm så blir ett resande ofta problematiskt. Att flyga utomlands innebär att man ska flyga från Arlanda och att man i och med detta också har en logistisk knut att lösa. Hur ska man på bästa sätt ta sig till Arlanda - och få den resan att passa ihop med avgångstiden för flyget?

De flesta familjer väljer att åka med bil och man gör detta för att få plats med sin packning. Att lösa parkering Arlanda för en bil kan å sin sida dels bli dyrt - och dels också innebära att man får svårt att ta sig från parkeringen till flygplatsen. Eller?

Det finns idag faktiskt tacksamma alternativ gällande parkering vid Arlanda där du som resenär kan förboka en plats för långtidsparkering och dels också får en transfer inkluderad i bokningen - oavsett när ni ska resa på dygnet. Samma sak gäller sedan när ni anländer till Arlanda. Ni hämtas upp - återigen: oavsett tid på dygnet - och skjutsas till er bil. Därefter så är det bara att betala för den tid ni nyttjat er parkering vid Arlanda och åka vidare till hemstaden igen.

Fördelar med att parkera vid Arlanda

Ser man till de fördelar som finns med att välja parkering vid Arlanda och bil snarare än exempelvis tåg så tänkte vi räkna upp några av dessa här nedan:

  • Prisvärt. Långtidsparkeringen vid Arlanda är prisvärd och det handlar inte om - som många tror - en massa tusenlappar som ska betalas.
  • Smidigt. Du kan när som helst på dygnet få transfer till och från flygplatsen.
  • Möjlighet att sova. Det finns en massa hotell och andra möjligheter att få en stunds vila på i anslutning till Arlanda. Behöver du sova någon timme innan du kör vidare med din bil så är detta möjligt - och väldigt prisvärt dessutom.
  • Flexibelt. Genom att åka bil så reser ni också på era villkor. Ni slipper stress och en massa dödtid. Det ger er både en bra start och en bra avslutning på er resa.
30 Mar 2023