Om du gillar konst, skönhet och estetik – besök en golvbutik i Stockholm

Slopa helgens besök på Moderna Museet. Välj istället att besöka en golvbutik i Stockholm. Ett snyggt golv kan ge dig en minst lika bra konstupplevelse.

Den som uppskattar de sköna konsterna och anser sig vara en riktig estet kanske först och främst kommer att tänka på alla museum som finns i Stockholm när det är dags för veckans lördagsnöje. Många av Stockholms design- och konstintresserade vallfärdar till Moderna Museet varje helg. Men visste du att du kan bli minst lika inspirerad av ett besök i golvbutiken på hörnet?

Golvbutiker i Stockholm erbjuder generellt ett brett utbud av golvmaterial, som alla har sitt eget estetiska uttryck. Ett vackert trägolv kan upplevas minst lika konstfullt som en oljemålning, bara du tittar på det på rätt sätt. Något som är positivt med att söka estetisk inspiration i en golvbutik jämfört med på Moderna Museet är att du har större möjligheter ur ekonomisk synpunkt att ta med dig “konsten” hem.

Det är ingen konst att hitta ett snyggt golv i en golvbutik i Stockholm

Stockholm är känt för att vara en riktig design- och inredningsstad. Golvbutikerna i Stockholm lever självklart upp till detta genom att erbjuda ett fräscht och innovativt utbud av såväl trendiga och moderna golvalternativ som klassiska parkettgolv.

Kanske var du inte inne på att lägga om golven i din lägenhet innan besöket i golvbutiken, men suget kan komma att slå till när du väl är på plats. Det är inte så konstigt. Golven i ett hem gör enormt mycket för vilken känsla och estetik bostaden förmedlar. Genom att välja rätt golv kan du skapa en harmonisk och stilsäker inredning som i sig skulle kunna liknas med ett konstverk.

Besök www.parkettbutiken.se för mer information om olika sorters golv

27 Aug 2023