När du vill ha en speciell bil till bröllopet!

Ska du gifta dig? Planerar ni er Stora Dag? Det är mycekt speciellt att gifta sig, att bjuda in släkt och familj, vänner och bekanta – och alla kommer till bröllopet för er skull. Det är mycekt speciellt att ha alla samlade på en och samma dag tillsammans. Och alla är där för er skull. För detta har ni säkert planerat in i minsta detalj hur ni vill ha det, vilka kläder ni ska bära, gå till frisören för att få håret precis som ni önskar det. Ni kanske har planerat mat och dryck och den obligatoriska tårtan? Men har ni planerat hur ni ska ta er till kyrkan, och sedan till festen? 

Man kanske inte vill åka tunnelbana direkt till sitt bröllop

När man kommer klädd i bröllopskläder, i vit brudklänning, svart frack eller vilka bröllopskläder ni nu valt, vill man inte åka kollektivt eftersom alla skulle stirra på er, och kanske tro att ni är på väg till en maskerad. Man vill inte komma cyklande till vigseln, och heller inte i taxi. Och även om man skulle be någon snäll och god släkting komma och köra en, kanske de kommer i en skruttig Fiat? Det vill man ju heller inte.

Satsa på ett boka en privatchaufför

Varför inte satsa stort, när ni nu ändå gifter er? Boka en privatchaufför till bröllopet. Då får ni en lyxig och stor Lexus, där ni har gott om utrymme att korka upp en champagne flaska, skåla och känna att det bara är ni. Har ni barn, får de också rum i bilen i baksätet med er, så rymliga är Lexus bilarna.

Med en privatchaufför slipper ni tänka på praktiska saker. Ni kan bara ägna er åt varandra och allt det som händer runt er. Ni behöver inte tänka på att ringa en taxi, eller om det regnar eller snöar, eller om det är kallt eller varmt. I en bil som kör er dit ni önskar, blir ni varma om det är kallt ute, torra om det regnar eller snöar och svala om det är för varmt.

Känn lyxen med att ha en privatchaufför

Er privata chaufför kommer att se till att ni känner er lyxigt behandlade. Hon, eller han kommer klädd i fin chaufförs uniform med vita handskar och ser till att alla era önskningar blir uppfyllda när det kommer till att bli skjutsade i Stockholm. Vill ni ta med fler i bilen, är det bara upp till er att göra så. Läs mer om privatchaufför på: http://www.privatchaufförstockholm.se.

6 Jan 2019