När du vill ha en fest utöver det vanliga

Vill du ha en fest alldeles utöver det vanliga? Om det är bröllop, jubileum, födelsedagsfest – eller i princip vad som helst som kan ge anledning till en fest – och du vill göra den speciella dagen till något alldeles sagolikt; ta med dem till Cannes. I Cannes kan du blenda in med kändisarna, här kan du gå på samma gator som Hollywood stjärnor eller bara njuta av solen, havet och kilometerlånga sandstränder. 

Anlita en eventbyrå för arrangemanget

Nu kan det ju vara svårt att arrangera något från Sverige, när man vill hålla bröllopet, möhippan, födelsedagen eller jubiléet i ett annat land, miltals från Sverige. Varför inte anlita en eventbyrå som är van vid att arrangera liknande fester på plats i Cannes? De har alla kontakter som krävs när det kommer till att hyra den rätta lokalen, anlita de bästa kockarna i området, dekorera festplatsen, till och med bjuda in de gäster som du vill se på festen. De har vana av att arrangera liknande fester och är vana vid att tänka på allt som krävs att tänka på innan festen äger rum.

Ta en yacht ut på havet

Vill man hålla festen ännu mer spektakulärt kan man alltid ta en yacht ut på havet och hålla sin fest ombord på den. Antingen seglar man ut på dagen och har ett riktigt stor poolparty på havet, eller så kan man antingen ha ungkarlarnas afton på yachten, eller tjejfesten ombord. Varför inte bjuda in en blandning av både unga och gamla? Tjejer och killar? Är det en födelsedagsfest kan man vilja ha en härlig mix av gäster. Då bjuds du på lunch, middag eller bara plockmat till ett mingelparty ombord på yachten. Om ni är ett begränsat antal bröllopsgäster kan man även gifita sig i hamnen och sedan gå ombord på yachten och hålla festen där. När det sedan blir dags att krypa till kojs har yachten tagit er tillbaka till land och det är bara att ta en taxi tillbaka till hotellet.

Visste du att man kan fira jul i Cannes?

Om man vill fly kylan, snön och slasket i Sverige, kan man ta sig till Cannes och fira sin jul där. Då behöver man inte gå miste om den svenska julmaten utan kan äta allt gott som hör julbordet till, men under tända stjärnor utomhus. Eller vill du äta kräftor i Cannes? Här kan man bjuda på vilken fest som helst! Läs mer här: https://sofevent.se.

15 Apr 2019