Med catering slipper du ömma händer på bröllopet i Uppsala

Har du panik över att rulla hundratals chokladbollar till bröllopet i Uppsala i helgen? Äsch, beställ dem från catering istället. Bruden kommer uppskatta det.

Letar du efter tips på hur du bäst rullar femhundra chokladbollar för att göra bruden nöjd på bröllopet? Det är klart att man ställer upp, tänkte du och gick i ett svagt ögonblick med på att fixa fikat till festen. Det är fullt förståeligt att du ångrar det så här i efterhand.

Det finns dock en lösning där bruden och du blir lika nöjda. Om du beställer chokladbollarna via catering istället slipper du kladda med smeten och rulla tills dina händer blir ömma. Bruden kommer troligtvis bli galet nöjd. Du behöver inte ens berätta att du inte har gjort chokladbollarna själv.

Chokladbollar från catering är troligtvis de bästa i Uppsala

Om bröllopsfesten nu är i Uppsala är det enklaste sättet att beställa chokladbollarna direkt via catering i Uppsala. Även om festen inte blir precis som bruden har tänkt sig kommer i alla fall chokladbollarna att hålla absolut högsta kvalitet. Spelar det då egentligen någon roll om du har gjort dem själv?

Det viktigaste är ju självklart att bruden blir nöjd och att alla gästerna får sitt fika till slut. I ärlighetens namn blir chokladbollarna troligtvis bättre om du beställer dem än om du knådar dem på egen hand. Du kommer dessutom få tid att göra allt det där andra som du har lovat. Tipset är gratis!

16 Jan 2023