Målare målar över gamla elefanter i Stockholm

Ta hjälp av en målare i Stockholm när din tonårsson vägrar bjuda hem sina vänner på grund av de pastelliga elefanterna på väggarna i sovrummet. Pronto!

Tapeterna i barnrummet var säkert jättesöta när din lilla telning var ett småbarn. Däremot är det få femtonåriga unga män som uppskattar elefanter på cirkus i bleka pastellfärger. Det är hög tid att måla om. Kanske lika bra att ringa en målare nu med en gång, innan sonen får för sig att börja måla själv?

Det är nämligen inte helt enkelt att måla över en tapet. Det vet ju du som är vuxen, men det är inte säkert att din femtonåring är medveten om det. Han skulle nog lätt kunna ge sig i kast med att pensla på färg rakt på tapeten. Helt aningslös om allt det förarbete som egentligen krävs.

Målare mörkar mammas tapetval

Berätta därför för din son att du verkligen kommer anlita målare i Stockholm. För de där pastelliga elefanterna har sett sina bästa dagar. Det är inte helt osannolikt att sonen inte ens vågar bjuda hem kompisar, på grund av hur det ser ut i hans rum.

Och det vore väl himla synd om det är så. Tonåren är en trasslig tid för både den som är tonåring och den som är tonårsförälder. Säkert vill du kunna hålla koll på vilka vänner din son umgås med. Ett bra sätt att göra det är att möta dem i ert hem. Men då gäller det, som sagt, att få dit en målare. Pronto.

24 Jul 2022