Magasinering i Täby en perfekt lösning

Det finns många anledningar till att man behöver hitta magasinering i Täby. Det kan handla om en längre resa där man där man hyrt ut hemmet under bortavaron.

Lena kunde inte låta bli att le där hon gick och packade ner hela sitt liv i kartonger. Hon hade fått ett vikariat i Bryssel, lilla hon, hur kunde det ens vara möjligt? Men chefen hade sagt att hon varit ett självklart val från början. Efter att den första yran lagt sig började det praktiska att ta plats i huvudet.

Tjänsten skulle vara i åtta månader. Så länge kunde hon inte betala dubbla hyror. Men att sälja sin älskade tvåa i Täby var inte att tänka på. Av en slump fick hon höra att en kompis kompis som fått jobb på sjukhuset i Danderyd letade efter ett tillfälligt boende. Perfekt. Allt bestämdes på en dag. Så vart skulle Lena göra av alla sakerna?

Tänk att det fanns magasinering

När hon dryftat sitt problem på jobbet fick hon veta att det fanns säker magasinering i Täby. Där kunde hennes saker förvaras under tiden. Vissa saker som hon ville ha i sitt tillfälliga hem kunde skickas ner. Lena fick kontaktdetaljerna och kontaktade företaget med detsamma. De kunde ta hennes bohag och ett datum bestämdes.

Hon packade för glatta livet så hon skulle vara klar tills företaget kom och hämtade sakerna. Magasinering hade kommit som en skänk från ovan. Nu kunde hon njuta av känslan att snart få ge sig ut på en, för henne, viktig resa. Vem visste vart det kunde leda henne i framtiden?

9 Jan 2023