Mäklare ordnar försäljningen i Sollentuna

Med en riktigt duktig mäklare i Sollentuna är det enkelt och smidigt att genomföra en fastighetsaffär. Men vad är det som man ska tänka på som säljare?

För att få kalla sig för mäklare så ska man få en utbildning och en slags licens. Det gör att man som kund kan lita på att en mäklare i Sollentuna har det rätta arbetssättet och kunskapen för att kunna genomföra en fastighetsaffär på rätt sätt.

Men det är ändå en hel del saker som man som säljare ska tänka på, när man anlitar en mäklare. Och även när försäljningen drar igång samt under försäljningens gång. För det är inte en mäklares fulla uppgift att göra allting som rör en försäljning, när det gäller det praktiska som en köpare kommer stöta på.

Underlag till en mäklare i Sollentuna

Som mäklare i Sollentuna behöver man ett gediget underlag för att kunna sälja en fastighet. Det handlar om alla fakta som finns om fastigheten, där även sådant ingår som uppvärmningskostnader och ifall några fel och brister existerar. Kanske vill man även ha några bilder från sommaren från säljaren, ifall en försäljning sker på vintern.

Men som säljare är det inte färdigt när mäklaren fått all information. För därefter kommer det till visningar, då fastigheten måste vara i sitt allra bästa skick. Det ska vara städat och snyggt, så att en köpare blir sugen på att själv få bo där framöver. Och det kan även hända att man i vissa fall måste ta hand om en visning själv.

7 Feb 2023