Mäklare i Upplands Väsby värderar bostaden gratis

Har ni en bostad eller ett fritidshus i Upplands Väsby som ni funderar på att sälja? Låt då en mäklare göra en värdering. Det är kostnadsfritt och utan krav.

Det första att göra då man funderar på att sälja sin bostadsrätt, villa eller fritidshus är en värdering. Många mäklare erbjuder kostnadsfri värdering utan att man förbinder sig till någonting, eftersom det också är ett sätt för mäklaren att kunna marknadsföra sig själv och sina tjänster.

Det är alltid bra att låta fler än en mäklare värdera bostaden eller fritidshuset. Delvis för att kontrollera om de olika mäklarna kommer fram till samma slutsats, men också för att man kan se mötet med mäklaren som en anställningsintervju. Det är nämligen stor skillnad mellan olika mäklare och det är viktigt att man väljer den som man tror kommer att klara jobbet bäst.

Mäklare behöver ha lokalkännedom

Erfarenhet, pris och vad som ingår brukar avgöra när man väljer mäklare. En mäklare som tar ut ett högre arvode än andra behöver nödvändigtvis inte vara bättre än andra. Däremot lönar det sig ofta att välja en mäklare med lokalkännedom och som väl känner till Upplands Väsby. Då kan mäklaren ge en samlad bild av bostaden och även presentera områdets alla fördelar.

Det är viktigt att ta reda på vad som ingår i priset innan man skriver ett kontrakt med en mäklare. Men också att kontrollera mäklaren genom att söka på nätet efter recensioner och omdömen. Fotografering av bostaden av en professionell fotograf och annonsering bör ingå, eventuellt också styling. Mer läsning om mäklare kan man ta del av på www.mäklareupplandsväsby.net

9 Jan 2023