Mäklare finner drömboende i Östersund

En mäklare är en person som kan hitta drömboendet man längtar efter i Östersund. Ge dem all nödvändig information och vänta sedan på ett efterlängtat svar.

Bianca och Kristian var i bröllopsbestyrens härliga tider. Allt som skulle planeras och beställas fanns nedskrivet på listor och bockades av en efter en. Ändå tog de sig tid att arbeta på ett annat projekt. De hade nämligen bestämt sig för att bo första natten som gifta i ett hus där de skulle börja skriva sin egen historia.

Då de hade fullt upp hittade de en mäklare som de satte in i de viktigaste punkterna när det kom till deras hus. Det skulle ligga lite avskilt men ändå nära stan. De önskade ett gammalt hus som var nyrenoverat och hade en underbar trädgård. Mäklaren skulle hålla utkik och informera dem så snart något intressant dök upp.

Mäklare prickade rätt

Så en dag när de stod och diskuterade blommor i kyrkan ringde Biancas mobil. På displayen stod ordet mäklare. Hon vinkade till sig Kristian och svarade för att sedan trycka på högtalare. Mäklaren hade hittat ett hus i utkanten av Östersund. Ville de ha en visning senare samma dag? Svaret blev givetvis ja.

De kunde inte tro att det var sant. Nu stod de där framför sitt drömhus. Mäklaren hade uppfyllt alla önskemål samt några till. Huset var helt fantastiskt med verandan som löpte längs husets fram- och baksida. När de två månader senare kom till huset på bröllopsnatten möttes de av vackra ljusdekorationer och massor av vilda blommor. Ett vackrare välkomnande kunde de inte ha fått. Kontakta denna mäklarbyrå när du vill sälja eller köpa bostad: www.mäklareöstersund.net

18 Oct 2022