Jobba tryggt med proffsigt tryck

Sitter du och trycker i Feskekörka? Sluta med det! Leta genast upp numret till ett ordentligt tryckeri i Göteborg så slipper du tryckt stämning på kontoret, även om du inte är ett proffs själv.

Dagarna då Göteborgs popscen tryckte upp egna fanzines i kopiatorn på morsans jobb är förbi. Oavsett vad du gör ställer den digitala eran professionella krav även på verksamhet som du själv mest ser som en hobby. Som tur är behöver det inte kosta skjortan att få jobbet ordentligt gjort. Vänder du dig till ett tryckeri som arbetar med helhetslösningar kring tryckprodukter och grafisk produktion kan du få ett mycket prisvärt paket levererat. Ett tryckeri kan nämligen erbjuda mer än du tror – vissa aktörer hanterar allt ifrån lager och logistik till e-handel och system, i kombination med mer traditionella trycktjänster.

Låt tryckeriet utveckla din potential

Fördelen med att anlita ett professionellt tryckeri är att du själv inte behöver hålla samma standard. Du kan se tryckeriet som en typ av kvalitetssäkring, om dina skisser inte håller måttet kommer du att få veta det på det första planeringsmötet. Säkert kan tryckaren med all sin erfarenhet och kompetens peka dig i rätt riktning. Kom ihåg att ta till dig av den feedback och konstruktiva kritik som du får. Efter ett antal år i branschen vet en tryckare vad som blir snyggt som slutprodukt och inte. Har du problem att få till designen kan de hjälpa dig med det också. Det är resultatet som räknas.

10 Oct 2021