I Stockholm kan du skrota bilen

Har du en bil som står och tar plats? En bil som är okörbar och bara står i vägen? Då är det enda som finns att göra att lämna bilen till skroten i Stockholm.

Har du en bil som bara står i vägen? Det är inga små saker man lite enkelt lägger undan, utan de tar stor plats. Det blir så med en del bilar, vid något tillfälle kommer man dit då de inte längre funkar. När bilen har gjort sitt, då behöver man hitta någon som kan ta emot den.

Men vem vill ha en bil som inte fungerar och går att köra? Visst kanske man kan sälja delar av bilen, men då är fortfarande det stora av den kvar. Har du en komplett bil, så är det bättre att lämna den till skroten. På skroten tar de hand om bilens alla delar på rätt sätt.

Skrota bilen kostnadsfritt i Stockholm

För bara några år sedan fanns det väldigt många skrotar att vända sig till. På den tiden fick man även betalt för att lämna in sin bil. Summan kunde variera beroende på vad det var för bil. Med tiden har bilskrotarna blivit färre och färre. Vid ett tillfälle fick man nästan alltid betala när man skulle lämna in bilen till skroten.

Men idag går det att skrota bilen i Stockholm helt kostnadsfritt. Detta gäller om bilen är helt komplett. Är den inte det kan man få betala en liten summa när man lämnar in bilen. Så den går fortfarande att bli av med.

15 Aug 2022