Homestyling – tryggt sätt att sälja bostaden på

Har du någon gång bläddrat bland alla snygga bilder på någon sajt som har utannonserat nya bostäder? Ofta är bilderna så snygga att man vill flytta in i samtliga bostäder på studs. Vad är hemligheten med de bilderna? Oftast är de Home-stylade. Det innebär att en professionell inredare har tagit dit snygga möbler, textilier och annat som har gjort hela bostaden mer attraktiv. Varför gör man så? Duger det inte att bara visa hur bostaden ser ut och få någon som helt enkelt vill ha den som den är? Svaret är tyvärr nej. Det är väldigt få personer som kan bortse från hur bostaden ser ut, i sig självt och vilja flytta in i den. De allra flesta vill kunna tänka sig bo i bostaden för att överhuvudtaget bli intresserad av den.

En inredare lyckas få människor vilja flytta in

Det som en inredare lyckas, är att visa upp bostaden från sin bästa sida. De möblerar den på sätt som gör att de flesta tycker det är snyggt. De annonser som har svårast att hitta en köpare är nämligen de som är helt tomma. Man kan ju tycka att just att de är tomma, gör att fler ser hur bostaden i sig ser ut. Men det som en potentiell köpare vill är att känna att hemmet i sig bjuder in till att vilja bo där. Då är just levande blommor, några snygga inredningssaker och frukt i korgar eller snygga fat som gör att folk vill flytta in.

Ett hem är mer än en bostad

Det är så det är med oss människor. Vi vill flytta in i ett hem. Vi vill väldigt sällan flytta in  i en lokal. Skulle vi det, skulle det säkert finnas flera lokaler som skulle duga som hem till folk om det var på det viset. Det vi vill är att se potentialen av vad det kan bli, bara vi flyttar in. Det är så det fungerar. Så vill du ha ett bra pris på din bostad som du har ute till försäljning är Home-styling bland det bästa du kan göra.

Home-styling vi sällan själva bryr oss om

Att inreda våra hem med snygga möbler, dekorera och inreda våra rum, kök och badrum på sätt som passar i vilket inredningsmagasin som helst är inget vi gör. Själva placerar vi den gamla soffan som vi alltid har ägt i vardagsrummet, vi ställer samma gamla plastmöbler på altanen som vi alltid har gjort. Det är få av oss som är intresserade av designmöbler och exotiska inredningar. Då är det bra med professionella inredare som kan visa potentialen av ett hem och gör andra sugna på att flytta in.

Anlita homestyling i Stockholm

Har du din bostad i Stockholm som du vill ha såld finns denna professionella inredare som du kan anlita för din försäljning i Stockholm. Stockholm är den stad som har landets bästa priser för bostadsförsäljning.

4 Oct 2018