Homestyling med mäklare i Norrköping

Det är populärt att göra sitt hus mer attraktivt med homestyling innan man säljer det. Din mäklare i Norrköping vet hur man gör och kan hjälpa dig med detta.

Homestyling kan vara allt från det enklaste trick med att värma bullar i ugnen eller tända levande ljus till att lägga plattor i trädgården eller byta spotlights i köket. Tanken bakom homestyling är att öka mysfaktorn i fastigheten och få spekulanterna köpsugna.

Att berätta att det är ett skilsmässohus eller att det har bott sjuka människor där är kanske inte det mest optimala om man ska sälja sitt hus. Däremot bör man framhäva de vackra golven, närheten till affärer och skolor, eller dra fram något annat som kan vara positivt.

Mäklare är redan skickliga säljare

Att ta till homestyling får inte heller gå till överdrift. Lite lagom mysstämning med plädar och kuddar duger gott. Det är också bra om det är ganska undanplockat, så att inte kundens köpbeslut störs av smutsiga klädhögar eller sand i hallen. Tänk på att mäklaren redan är en mycket skicklig säljare, så din homestyling är bara kronan på verket.

Mäklare i Norrköping vet ofta vilka fördelar fastigheten har, och vad läget betyder för kunden. De är också insatta i alla juridiska frågor och kan skriva bra och ändamålsenliga kontrakt. Kanske doften av nybakade bullar i köket har gjort sitt till också för att övertyga den presumtive köparen att ge ett riktigt bra bud på huset. Men det viktigaste är att huset uppfyller köparens önskemål om fastighetens skick. Kom i kontakt med en mäklare här: mäklarenorrköping.net

26 Jul 2022