Golvslipning i Stockholm – ett proffsjobb

Om du har lyckan att äga en lägenhet med parkettgolv i fiskbensmönster, ska du bevara golvets värde. Ta kontakt med en firma som kan golvslipning i Stockholm.

Det finns saker i livet som inte nödvändigtvis behöver värderas i pengar. Att varje dag kunna vakna upp i en lägenhet med ett vackert parkettgolv, ger tillfredsställelse utan att den boende egentligen tänker på det.

Du har precis kunnat köpa en lägenhet i centrala Stockholm. Inte precis någon paradvåning men den har potential. Av någon oförklarlig anledning har den tidigare ägaren misshandlat sina golv. Golvet i matsalen har parkettgolv som knappt går att visa upp. Det har det heller inte gjorts på länge, eftersom din företrädare har döljt parketten med mattor.

Golvslipning i Stockholm – en enkel åtgärd

Du ser inte golvens status som något problem utan kontaktar istället en firma som utför golvslipning i Stockholm. Den golvslipare som kommer på besök ser inte heller några problem. De märken av vassa klackar och skor med grus som finns, går att slipa bort. Några parkettstavar är spruckna, men de kan bytas mot nya. Några spikar sticker upp i parketten och de får du slå ner med hammare innan golvsliparen börjar sitt jobb.

Du beställer golvslipning baserat på den offert du fått och som inkluderar rutavdrag. Innan golvsliparen kommer måste du flytta ut möbler ur de rum, där golven ska slipas. Du behöver inte oroa dig för att få slipdamm i hela lägenheten. En modern golvslipare har utrustning där slipdamm sugs upp direkt.

10 Jan 2023