Golvslipning för festprissar i högklackat i Stockholm

Du som gillar att ha fest i Stockholm vet säkert att det kan leda till ett visst behov av golvslipning. Klackar går hårt åt ett mjukt och vackert parkettgolv.

Du har väl tänkt på att det går att fira nyår i princip alla dagar om året om man vill? För vem har sagt att ett verkligt år måste börja eller sluta ett visst datum? Om du så önskar, kan du faktiskt ha nyårsfest varenda kväll om du vill. Men du måste tänka på en sak. Håller golven?

Ett trägolv kan nämligen bara slipas om ett visst antal gånger. Sedan blir det för tunt. I alla fall om trägolvet i fråga är ett parkettgolv, vilket det ofta är i våningar lämpade för stora fester i Stockholm. Om trägolvet i fråga däremot är ett tjockt plankgolv kommer det tåla fler omslipningar.

Golvslipning utförs med fördel efter festen

Många väljer att anlita en firma för att utföra golvslipning i Stockholm INNAN det är fest. För att gästerna ska mötas av en så vacker och fin lokal som möjligt. Men faktiskt är det bättre att vänta med golvslipningen till efter festen. Då kommer du nämligen slippa sorgen över att det nyslipade golvet genast förstörs av vassa festklackar.

Men självklart behöver du inte avstå från att bjuda in till fest bara för att du är rädd om golvet. Att du har ett nyslipat golv behöver inte betyda att du aldrig kan ha fest mer. Det gäller bara att se till att dina gäster har innetofflor på sig istället för höga och vassa stilettklackar.

3 Jan 2023