Golventreprenad i Dalarna lade in ekgolv

Ett golv kan ge uttryck åt många saker. Vet man inte vilket golv som passar kan en golventreprenad i Dalarna hjälpa till att välja och sedan lägga in.

Advokatkontoret hade ett ålderskifte då flera av de äldre advokaterna gick i pension. Nu var det dags för de unga att ta över och det ville de göra genom att renovera och skapa en ny sorts miljö. Något som hade varit omöjligt innan. Rummen var mörka och inpyrda med gamla normer och åsikter.

Nu ville de få in ljus och lätta stämningar. Ta in kontoret i tvåtusentalet. Väggarna skulle målas i en vit, varm nyans. Golvet skulle bytas ut mot ett ljust ekgolv. Lätta snygga loungemöbler skulle in i väntrummen och de tunga kontorsmöblerna och mörkt trä skulle ut. Det skulle bli lättare att andas så snart allt var klart.

Golventreprenad hyrdes in

De på kontoret hade enats om en golventreprenad i Dalarna som hade mycket gott rykte. Efter att ha haft dem på besök hade tiden bokats in för inläggning av nya kontorsgolv. Under några dagar skulle firman hålla stängt då det skulle vara det bästa sättet att få allt gjort utan att de blev störda när klienter var på besök.

Sagt och gjort, semester togs ut och golventreprenaden flyttade in på deras kontor. Där fick de jobba de tider som passade bäst för att få allt klart så snart som möjligt. Dagen när alla kom tillbaka hade hela kontoret transformerats. En av advokaterna utbrast: Välkommen till 2000-talet kollegor, nu kan vi äntligen börja jobba på riktigt!

14 May 2023