Glid fram på framtidens konstis

Pop-up skridskobana för ett event eller en skridskobana året om. Låter det orimligt? Med konstis så är allting möjligt. Välkommen till framtidens isbana.

Det är verkligen inte roligt när du har sett fram emot att åka skridskor hela veckan, bara för att upptäcka att isen har smält på grund av det omväxlande vädret. Det är inte roligt med dåliga isar som har smält och frusit om och blivit ojämna och fula. Artificiell is är lösningen. Den passar lika bra för hockey som konståkning och curling.

Kanske ni som förening vill ha ett billigare och lättare sätt att erbjuda is? Med artificiell is, syntetis, så är problemet löst på en gång, och ni kan erbjuda perfekt is 365 dagar om året. Det krävs inget vatten, ingen ström, inga kylaggregat eller dyra ismaskiner för att den artificiella isen ska hålla sig fin.

Konstis hemma i trädgården

Det är faktiskt så att med artificiell is så kan du anlägga en alldeles egen isbana hemma i trädgården, mitt i villaområdet. Utan tvekan kommer ni att bli populärast i grannskapet med en sådan underbar lekplats. Oavsett tid på året, så kan barnen gå ut och åka skridskor.

Syntetisk is är plastpaneler som faktiskt är lika trevliga att åka på som naturis. Den är dessutom mer lättskött och blir därför billigare i längden. Ni som förening kommer att spara många timmar på att slippa planera för när isen ska underhållas. Detta slitstarka material håller i flera år. Ingen specialutrustning behövs för att åka skridskor på konstis.

7 Feb 2023