Fördelarna med att hyra mark i Stockholm

Har du behov av lite mer utrymme men inte vill göra en för stor investering så finns det en utmärkt lösning. I Stockholm kan du hyra mark den tid du behöver.

I Stockholm är allt utrymme attraktivt och tomtpriserna är höga vilket gör att det kan vara svårt att expandera. En lösning på problemet kan vara att hyra mark i ett färdigt område nära stan. När du hyr binder du inte upp dig på samma sätt som om du köper egen mark. Du får dessutom många fördelar.

En av fördelarna med att hyra mark är att området är klart att använda och det är inhägnat. Du får dessutom bevakning. Hela området bevakas dygnet runt av kameror, patrullerande vakter och hund. Det blir en trygg och bekväm lösning som du kan använda direkt.

Att hyra mark tar bort många bekymmer

Andra fördelar med att hyra mark är att du slipper tänka på snöröjning och halkbekämpning. Området sköts året om och du får tillgång till ett servicecenter där hjullastare och kranbil finns att hyra. Att marken ligger 20 minuters resväg från Stockholms City gör den inte mindre attraktiv.

Ytorna finns i olika storlekar. Du kan få en inhägnad yta med tillgång till el och vatten om du exempelvis vill ställa upp arbetsbodar under en period. Är du intresserad av att hyra mark i Stockholm behöver du bara fylla i och skicka in ditt intresseformulär. Marken är åtråvärd och oftast uthyrd men det blir lediga platser efterhand.

13 Apr 2023