Få rätt betalt när ni ska sälja er husbil

Har ni tröttnat på camping eller har familjen blivit för stor för just den semesteraktiviteten? Få hjälp med att sälja er husbil och se till att få rätt betalt.

Har ni en husbil som under flera använts för semesteraktiviteter men som nu börjat spela ut sin roll? Det kan vara så att familjen blivit så stor att husbilen inte längre rymmer alla. Eller så känner ni er sugna på att testa något nytt sätt att tillbringa semestern. En nyinköpt sommarstuga kanske väntar på att bli den nya tillflyktsorten under somrarna, eller varför inte ett annat land.

Oavsett vad ni tänkt byta husbilssemestrarna mot så har det blivit dags att sälja husbil, nu när den gamla trotjänaren ändå inte ska komma till användning. Då är det mycket bättre att den får skänka glädje åt någon annan istället.

Kontakta någon med erfarenhet när ni ska sälja husbil

Om det var många år sedan ni köpte er husbil kan det vara svårt att veta vad ni ska ta betalt för den vid en försäljning. Det kan också kännas bökigt att fixa med annons, anordna visningar, förbereda inför frågor som kan komma från en potentiell köpare och hantera prutande.

För att slippa allt detta krångel kan ni ta kontakt med ett företag som specialiserat sig på inköp, försäljning och förmedling av husbilar. Tack vare kunskaper om olika märkens egenskaper och andrahandsvärden kan de hjälpa till med att korrekt värdera din husbil så att du får rätt betalt för den.

14 May 2022