Ett smart sätt att uppgradera digitala skärmar i butik.

Visst var det väl så att ni bestämde er innan semestern att de där gamla skärmarna ändå hade gjort sitt? Undersök vidare om ni bestämt er för att ha nya digitala skärmar i butik. Lösningen är nära

När man ger sig ut på jakt efter nya digitala skärmar i butik så vill man ju att de ska vara av hög kvalitet, pålitliga och helst ha tillräckligt med upplösning för att produkten som det skyltas med känns attraktiv för kunden. Att leverantören av ovan nämnda skärmar också uppfyller kraven för ISO- certifiering 9001 och 14001 skulle ju inte heller skada. Såklart vill man ju att produkten uppfyller miljökraven för en hållbar framtid. Oavsett om du behöver en BenQ-skärm på 55 tum eller en Samsung på 75 tum, så är det bra om du kan välja i samma butik och samtidigt kunna teckna fullserviceavtal.

Nya digitala skärmar i butik – integrerade med ljud och bild.

I vissa fall vill du kanske bara ha bildspel eller reklamsnuttar utan ljud i butiken. Men skulle du också behöva ljud så finns det skärmar med inbyggda högtalare. Tillhör du den mer kräsne användaren finns det även modeller med Dolby Atmos och DTS Studio sound. I de flesta fall är det dock bildkvalitet som är viktigast. Du hittar exempelvis en Philips 50BFL2114 visningsläget 4K UHD. Flera modeller har även WiFi-anslutning så du ansluter dem bara till butikens nätverk och startar. Kolla vilka skärmar som passar bäst till er.

25 Dec 2021