Enkelt och effektivt med liveshopping

Vill du ta din försäljning ett steg längre? Nu kan du öka din kundkrets och din vinst med konceptet liveshopping. Nya koncept inom shopping ger mer intäkter.

Världen förändras snabbt och oavsett vad man har för syn på den saken behöver vi förändras med den. Fysisk shopping har länge varit på nedåtgående och kunder söker enklare sätt att handla utan att behöva lämna hemmet. Genom nytänkande och intresseväckande metoder kan du som företagare sälja på distans.

Dina presumtiva kunder vill kunna se varorna du säljer, och bättre sätt än att se dem i realtid finns inte. Du gör helt enkelt en video där du visar upp de varor du säljer, kunderna tittar, klickar och beställer. Rörliga bilder ger alla större möjligheter att bedöma produkterna. Trenden ger dessutom färre resor och därmed färre utsläpp.

Hur börjar man använda liveshopping?

Själva konceptet liveshopping är mycket enkelt. Du börjar med att ladda ner en app och skapa ett konto. Du behöver alltså en mobiltelefon med en bra kamera. Därefter ska du också logga in på tjänsten på en vanlig dator. Det är inte fel om du dessutom använder stativ för din mobilkamera, men det väljer du förstås själv.

Vad är viktigast? Planeringen är det som skiljer ett ordinärt och halvtråkigt säljevent från ett roligt, fartfyllt och intressant sådant. För att komma därhän ska du skapa ett manus och planera. Vad har du att sälja och hur vill du presentera det? Finns människor med? Variera med panorama, närbild och utzoomning. Ett planerat event blir proffsigt i bild. Sälj via liveshopping nu, läs mer här: www.live-shopping.nu

16 Nov 2022