Enkelt att hyra buss i Uppsala

Behöver man plocka upp deltagare efter vägen innan konferensens destination eller transportera dem till hotellet. Då är det enklast att hyra buss i Uppsala.

Äntligen var det dags för den årliga företagskonferensen i Uppsala. Erika var ansvarig för att se till att all logistik fungerade. Först skulle de ha en konferens med flera talare. Sedan skulle de delas in i grupper och ta fram lite nya idéer inför kommande säsong. Senare var det dags för middagen med tillhörande festligheter.

Förutom de bitarna skulle Erika även se till att de som kom från övriga landet antingen blev upphämtade med buss längs vägen in till stan, eller blev hämtade vid Arlandas inrikeshall. Alla skulle lotsas till hotellet där de skulle inkvarteras. Alla aktiviteter skulle även de ske i konferenshotellets fina lokaler.

Fungerade perfekt att hyra buss i Uppsala

Det visade sig vara perfekt att hyra buss i Uppsala för transfer. Allt hade fungerat enligt plan. Till och med flygen hade landat i tid. Tre bussar som kördes av fantastiska busschaufförer som såg till att alla hade det bra. En hämtade på Arlanda och och de två andra kom till Uppsala via två olika rutter.

Destinationen var konferenshotellet där alla checkade in på sina rum för en kort vila innan de skulle samlas i stora salen för en föreläsning. Det var så praktiskt att ha allt under samma tak. Det gällde även kvällens fest. Efter ett trevligt dygn kom de tre bussarna och hämtade upp deltagarna för att ta dem tillbaka hem.

27 Jun 2022