Elektriker gav ljus till hus i Stockholm

När det är dags att ordna elektricitet i Stockholm är det säkrast att anlita en elektriker. Både för att försäkringen ska gälla och att jobbet ska bli bra.

Det gamla huset var äntligen i paret Anderssons ägo. De hade haft ögonen på det i flera år och hade förundrats över att det inte såldes. Ingen bodde där. Men så plötsligt en dag fanns en bild i mäklarens fönster och Nina som sett det ringde till maken Erik. Tillsammans gick de in till mäklaren för att visa sitt intresse.

Då det inte fanns indragen el gick försäljningen snabbt. Ingen annan var intresserad och priset blev därför lägre. Det var bra då det första de skulle göra var att kontakta en elektriker i stan för att dra in el. Då kunde de använda det nya kök de tänkt installera och ljus behövs alltid.

En riktigt duktig elektriker

De hade hela tiden vetat att det inte fanns el i huset. Därför hade de tidigare kollat upp certifierade elektriker i Stockholm. Nu hade de äntligen kunnat ringa till elfirman och berätta för firman när de kunde sätta igång. Gärna så snart som möjligt, enligt paret Andersson som var ivriga att få flytta in.

De hade släppt in elektriker som skulle arbeta på huset. De fick nyckel så de kunde komma och gå när de passade. Efter en vecka kunde paret inte hålla sig utan tog en sväng förbi huset. Redan på håll kunde de se att det lös i några av rummen. De skyndade på stegen för att få veta mer om hur långt elektrikerna kommit.

21 Jan 2023