Dags att skrota bilen i Stockholm?

Det är kört. Bilen är död. Den har tjänat dig väl och nu står den där och samlar damm. Ni har haft er tid tillsammans. Dags att skrota bilen i Stockholm.

Men det finns ett och annat att tänka på. För det första måste du vara säker på att det verkligen är helt kört. Har du tänkt på att din bil kanske bara saknar ett par delar? Innan du ska skrota bilen i Stockholm: Besök bilskroten. Där hittar du bra reservdelar! Det behöver inte vara helt över.

Men okej. Kanske du meckat klart med din gamle trotjänare. Kanske prognosen från senaste besiktningen är helt hopplös. Då är det verkligen dags att skrota bilen i Stockholm. Då måste du ha hela processen klart för dig.

Hur går det till att skrota bilen i Stockholm?

Glöm inte att din bil är död. Du kan inte köra den till skroten! Kontakta en erfaren bilskrot. Boka en tid för hämtning. Kom ihåg registreringsbevis och legitimation. Var beredd på extra avgifter för bärgningsfirman som ofta jobbar med bilskroten. Vinka sedan farväl till skrället, för ni ses aldrig mer.

Jaha, tänker du, detta var ju meckigt. Men det är egentligen okomplicerat! Ha bara pappren klara och ring det bästa företag som kan skrota bilen i Stockholm. Håll utkik efter företag som är seriösa och erfarna, för de kommer garanterat att ge dig den bästa dealen. Om det finns delar av din bil som fortfarande fungerar så kan ni sälja dem vidare också!

8 Aug 2022