Dags att besöka trafikskola i Västerås

Det finns ingenting som säger att man är för gammal för körkort. Det är bara att kontakta en trafikskola i Västerås och sätta igång. Svårare än så är det inte.

Agneta hade alltid varit säker på att hon skulle skaffa körkort. Det hade dock alltid kommit något emellan som hindrade att det blev gjort. Med åren hade det börja kännas pinsamt och hon sade istället att hon inte behövde bil då hon bodde i Västerås och kunde ta sig fram med buss och tåg.

Nu var det så att hon hade en dröm som höll på att gå i uppfyllelse. Hon och hennes make Niklas fick chansen att köpa en gård. Där skulle de arbeta med jordbruk. Bägge hade erfarenhet och det var bara gården som fattades. Men bodde de där behövde hon körkort. Där fanns varken tåg eller buss.

Trafikskola med bra utbildning

Nu var hon på väg in till en trafikskola i Västerås samtidigt som hela hennes kropp ville vända om och gå hem igen. Men hon tvingade sig in och blev mött av en trevlig person som verkade förstå hur hon kände. Det visade sig att det var många över femtio som tog körkort, något som gjorde att det kändes bättre.

Hon hade bokat tid för teori, riskettan och risktvåan samt körlektion med det samma. Det andra fick hon vänta med tills hon fått tillstånd. Under kurserna träffade hon andra i samma ålder som blev hennes vänner och de tog sig igenom kursen tillsammans. Alla hade fått köra upp samma dag och klarat sig. Hon kunde inte förstå att hon väntat så länge.

16 Feb 2023