Däckverkstad i Uppsala när det inte finns plats

För den som har villa kanske det är enkelt att förvara däck. Däremot kan en däckverkstad i Uppsala komma väl till pass när man flyttar från hus till lägenhet.

Arvid och hans fru hade till sist bestämt sig för att de fått nog av trädgårdsarbete och villarenoveringar. Nu när de blivit pensionärer ville de lägga tiden på roligare saker som att resa och umgås med barnbarnen. Därför hade de gått på lägenhetsvisningen i Uppsala. Ett nytt bostadsområde hade byggts och var precis vad de letat efter.

Lägenheten låg på första plan vilket var praktiskt. Den hade en stor altan med gott om plats för ett större bord samt en sittgrupp. Istället för att rensa rabatter skulle de nu plantera i stora krukor och blomlådor för att dekorera uteplatsen under sommarmånaderna. Det enda bekymret var hur de skulle få plats med alla däck.

Däckverkstad löste problemet

Båda hade under alla år haft egen bil då jobben krävde det. Efter pensionen hade det inte behövts men det var ändå smidigt att alltid kunna ta sig dit man ville även om den andre parten inte var hemma. Fram till nu hade de haft dubbelgarage, gott om plats för alla de åtta däcken som låg i vila för säsongen.

Snart hade Arvid hittat ett däckhotell i Uppsala där de kunde förvara däcken. De skulle efter avtagning tvättas, gås igenom och sen lagras. Arvid skulle slippa att byta däck och däckhotellets anställde förklarade att de skulle skicka sms när det var dags för byte samt informera om däcken behövde bytas ut. En mycket bra deal tyckte de båda.

9 Mar 2023