Bussuthyrning i Uppsala fixar företagskickoff

Vissa företagsledare tycker det är svårt att hitta roliga saker till företagets kickoff. Varför då inte lämna över jobbet till en bussuthyrning i Uppsala?

Företaget hade gått över förväntan. Kanske var det beroende på att många nu upptäckte Sverige igen. Sven, VD i bolaget, insåg snart att de behövde en större lokal och våga gå all-in. Idén att anställa personal med kunskap om vildmarksliv hade visat sig vara en hit, då kunderna kom för deras expertis.

Nu ville han ge personalen en ordentlig kickoff. Han ville ta dem med på vildmarksäventyr och samtidigt berätta om en ny avdelning på företaget som var och en kunde söka till om de så önskade. Då han hade mycket i huvudet kontaktade han en gammal vän som hade ett bussbolag och bad denne att sätta ihop en härlig kickoff.

Bussuthyrning och äventyrsresa

Kompisen som kunde erbjuda bussuthyrning i Uppsala hade en fantastisk idé. Turen ledde norrut och när de nådde destinationen tilldelades alla en varsin liten dagsryggsäck som de ombads packa. Resterande packning kördes med buss till dagens slutmål. Halvvägs överraskades de med lunch uppdukad i blåbärsriset. Sedan vandrade de vidare till övernattningsstugorna.

Kvällen tillbringades vid elden där de fick veta att bergsklättring stod på morgondagens agenda. Nästa kväll grillades det igen och Sven släppte nyheten om den nya kursverksamheten där deltagarna skulle få lära sig om vildmarken. Många verkade intresserade om man fick tro utropen. Dagen därpå plockades de upp av bussen och alla tackade översvallande för den fina helgen. Något de aldrig skulle glömma.

11 May 2022