Braskaminer med många fördelar i Stockholm

Det finns många anledningar att skaffa braskaminer i Stockholm. De är fantastiska för uppvärmning men har även en stor betydelse när det kommer till mysfaktor.

Huset hade precis blivit färdigrenoverat och Anna och Kent hade kunnat sätta sig ner och se om deras budget hade följts. På grund av en snäll hantverkare hade de sparat in på flera olika kostnader genom att välja bra och billigare val. Så det fanns faktiskt lite pengar över när allt var betalt vilket var oväntat.

De hade nämligen haft ett önskemål till men bestämt att vänta till pengar fanns igen. Som det såg ut skulle de trots allt kunna uppfylla önskemålet om en braskamin. En investering som skulle ge värme och spara el. Samtidig var tanken på att kura ihop sig framför den under kalla vinterkvällar en mysfaktor de längtade efter.

Flera braskaminer att välja mellan

Anna älskade Kents skruvade humor och skrattade högt när han skojade om företagsnamn som Pure Fire och Warm Comfort. Ordvrängeri var en av hans mest kända signum. När skrattanfallen lagt sig drog de lott genom att lägga lappar på de fem företagen i en skål och dra. Sedan skulle de kontakta den valda firman och be om goda råd.

Säljaren förklarade att en stenkamin var en av de bästa när det kom till att hålla värmen. Ville de mysa framför elden kunde de välja en med glas, men den hade dock inte samma värmeeffekt. Valet var knepigt och de tog en kaffe medan de fundrade. De kom fram till att värme var viktigast och gav säljaren sitt svar för att sen gå vidare med affären.

7 Apr 2023