Annonsering i storformat – så maximerar du din marknadsföring

Att välja annonsering i storformat snarare än i mindre varianter kan ge dig betydligt mer uppmärksamhet. Och meningen med reklam ska väl ändå vara att synas?

Det är skillnad på reklam och reklam. En del verkar nöja sig med mindre annonser i tidningar som kanske enbart når en väldigt begränsad skara potentiella konsumenter. Det kan man naturligtvis problematisera. Faktum är ju att det kostar en del med marknadsföring – varför då inte slå på stort redan från början?

Istället för en liten annons i tidningen skulle du till exempel kunna ha en gigantisk affisch på en buss som kör omkring i staden hela dagarna. Det hade verkligen fått allmänheten att känna igen din produkt, profil eller vad du nu vill marknadsföra när de väl ser den. En sådan annonsering hade de säkert aldrig uppmärksammat i tidningen, det är sak som är säker.

Annonsering i storformat ger större möjligheter

Det handlar med andra ord om annonsering i storformat för att kunna nå den breda massan på ett effektivt sätt. Och det finns som sagt ingen anledning att hålla tillbaka. Inte när det finns en fördelaktig aktör som XL Outdoor i branschen som du kan vända dig till.

För det går inte att förneka att det finns ganska mycket jobb bakom stora annonseringskampanjer. Det är liksom mer än ett enmansjobb att få upp stora plakat på torget – och det är sannolikt ännu fler som ligger bakom själva utformningen av annonserna. Då är det ingen skam att be om hjälp.

7 Feb 2023